Eskişehir Valisinin yaralandığı kaza

Eskişehir Valisinin yaralandığı kaza -Eskişehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Eroğlu: -Sayın Valimizin bilinci açık, konuşabiliyor, ayakta durabiliyor. Sadece gözlem amaçlı hastanemizde


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Mehmet Eroğlu, makam aracıyla trafik kazası geçiren Eskişehir Valisi Kadir Koçdemirin sağlık durumuna ilişkin, Sayın Valimizin bilinci açık, konuşabiliyor, ayakta durabiliyor. Sadece gözlem amaçlı hastanemizde dedi.
     Eroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskişehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Vali Koçdemirin sağlık durumunun iyi olduğunu, hayati tehlikesinin bulunmadığını bildirdi.
     Koçdemirin, özel serviste gözlem altında tutulduğunu kaydeden Eroğlu, Sayın Valimizin durumu gayet iyi. Tahlilleri, tetkikleri yapıldı. Bilinci yerinde, kendisi gayet normal konuşuyor. İlk etapta ziyaretçilerini kabul etti. Şu anda diğer tahlil ve tetkikleri devam ettiği için belli bir zamana kadar ziyaretçi kabul etmiyor dedi.
     Eroğlu, bir gazetecinin, Vali Koçdemirin ne zaman taburcu olabileceği yönündeki sorusunu, 24 saate kadar gözlem altında kalmasında fayda var diye cevapladı.
     Koçdemirin hastaneye geldiğindeki sağlık durumunun nasıl olduğu sorulan Eroğlu, Vali Bey hastanemize geldiğinde genel durumu çok iyiydi, bilinci açıktı, hiçbir zaman bilinci kapanmadı. Konuşabiliyor, ayakta durabiliyor, sadece gözlem amaçlı hastanede. Şu an yüz bölgesinde ufak tefek yaralanmaları var, bunlarda çarpmaya bağlı sıyrıklar ifadelerini kullandı.
     Eroğlu, Vali Koçdemirin makam şoförü Erdemin de sağlık durumunun iyi olduğunu ve gözlem altında tutulduğunu sözlerine ekledi.
     Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Fidan ise hastanede Vali Koçdemiri ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, Sayın Valimizle görüştüm, durumu çok iyi diye konuştu.
     Öte yandan ESOGÜ Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Vali Koçdemirin koruması Şener Çakırın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
     Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı da ESOGÜ Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesine gelerek Vali Koçdemirin koruması Şener Çakırın sağlık durumu hakkında hastane yetkililerinden bilgi aldı. Sakallı, hastane çıkışı gazetecilere, Geçmiş olsun, Allah şifa versin. Vali Beyi takip ediyoruz, iyiler. Şoförü iyiler. İnşallah koruması olan kardeşimiz, arkadaşımız da iyi olur açıklamasını yaptı.
     Vali Koçdemirin içinde bulunduğu Sedat Erdem idaresindeki makam aracı, Ankara-Eskişehir karayolunun 181. kilometresinde, sürücüsü öğrenilemeyen 51 EC 776 plakalı kamyona arkadan çarpmış, çarpmanın etkisiyle şarampole savrulmuştu. Kazada yaralanan Vali Koçdemir, koruması Şener Çakır ve makam şoförü Sedat Erdem, Eskişehirdeki hastanelerde tedavi altına alınmıştı.
     Vali Koçdemirin Eskişehirin 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti çalışmaları için Ankaradan dönerken kaza geçirdiği öğrenilmişti.
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş - Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehir Valisinin yaralandığı kaza Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER