Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığından örnek uygulama

Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığından örnek uygulama -Kurumlar vergisinde rekortmen olan mükelleflere, Vergi Dairesi Başkanlığı hizmet binasında stant açma imkanı sunuldu -Vergi Dairesi Başkanı Kızıltepe: -Bu uygulama, bild


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığı, ilk defa kurumlar vergisinde rekortmen olan mükelleflere hizmet binasında stant açma imkanı sundu.
     Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Fatih Kızıltepe, yaptığı açıklamada, 24. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Gündoğdu Mahallesinde bulunan hizmet binasında gerçekleştirilen uygulamanın ilgi gördüğünü söyledi.
     Rekortmen mükelleflerimize, ilk defa Vergi Dairesi Başkanlığı hizmet binamızda stant açma imkanı tanıdık diyen Kızıltepe, şöyle konuştu:
     En fazla vergi ödeyen rekortmen mükelleflerimizi toplumun çok fazla bilmediğini ve tanımadığını, Vergi Haftasının da bunlar için en uygun zaman dilimi olduğunu düşünerek, böyle bir uygulamayı hayata geçirdik. Bu uygulama, bildiğimiz kadarıyla Türkiyede ilk. Vergi Dairesi Başkanlığı olarak üzerimize düşeni yapıp, şehrimizde marka değeri olan, en çok vergi ödeyen firmalarımızı tüm Türkiyeye tanıtalım istedik. 600den fazla kişinin çalıştığı ve günlük binin üzerinde mükellefin ziyaret ettiği binamızda açılan stantlarla rekortmen mükelleflerimizi tanıttık.
     Eskişehire özgü el sanatlarının tanıtıldığı Vergi Dairesi Başkanlığında ayrıca verginin tarihçesi, karikatür ve resim sergilerinin açıldığını kaydeden Kızıltepe, rekortmen mükellefler listesinde yer alan Hisarlar firması tarafından üretilen yerli imalat 4x4 arazi taşıtı TURKARın farklı modellerinin de bina önünde tanıtıldığını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığından örnek uygulama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER