Eskişehirspor, transferde gençlere yöneldi

Eskişehirspor, transferde gençlere yöneldi -Sezonunun sona ermesinin ardından Eskişehirspor, yerli ve yabancı futbolcu transferinde genç oyuncuları renklerine kattı


ESKİŞEHİR (A.A) - Spor Toto Süper Ligin 2011-2012 sezonunun sona ermesinin ardından, Eskişehirspor yerli ve yabancı futbolcu transferinde genç oyunculara yöneldi.
     Kırmızı-siyahlı takım, 12 Mayısta son bulan ligin ardından 15 Mayısta Ankaragücünde forma giyen Serol Demirhanı (24), 22 Mayısta da İngiliz takımı West Ham Unitedın Belçikalı kalecisi Ruud Boffini (25) renklerine kattı.
     Manisasporun orta saha oyuncusu Mehmet Güveni de (25) 24 Mayısta yaptığı sözleşmeyle renklerine katan Eskişehirspor yönetimi, 2 Haziranda da Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Altayın 19 yaşındaki genç futbolcusu Aytaç Karayı transfer etti.
     Eskişehirspor, 22 Haziranda da Almanyanın SC Freiburg takımından Ufuk Budak (22) ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Eskişehirspor transfer komitesi, 25 Haziranda Beşiktaşın genç yıldızı Erkut Şentürke de (18) kırmızı-siyahlı formayı giydirmeyi başardı.
     Kırmızı-siyahlı takımın yönetimi, dün de Avusturyanın Rapid Wien takımında forma giyen Atdhe Nuhiu (23) ile sözleşme imzaladı. Genç futbolcuların yanı sıra tecrübeli oyuncuları da renklerine katan Eskişehirspor yönetimi, dün Galatasarayın tecrübeli defans oyuncusu Servet Çetin (31) ile de anlaşma yaptı.
     Bu arada Eskişehirspor kafilesi, yurt dışı kampı için Hollandanın başkenti Amsterdama havayoluyla hareket etti.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Eskişehirspor, transferde gençlere yöneldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER