Eskişehirspor

Eskişehirspor-Saint Johnstone maçına doğru -Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ünal: -Amacımız en iyi şekilde ev sahipliği yapıp taraftarımızı, camiamızı mutlu edebilmek ve buradan keyifli bir şekilde İskoçyaya uçmak (Fot


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, takımının 19 Temmuzda Saint Johnstone ile yapacağı UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu maçına ilişkin, Amacımız en iyi şekilde ev sahipliği yapıp taraftarımızı, camiamızı mutlu edebilmek ve buradan keyifli bir şekilde İskoçyaya uçmak dedi.
     Ünal, gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskişehirsporun Hollandanın Amsterdam kentinde gerçekleşirdiği kampın verimli geçtiğini söyledi.
     UEFA Avrupa Ligi maçları nedeniyle Eskişehirspor teknik heyetinin, takımı erken topladığını ifade eden Ünal, şöyle konuştu:
     Çünkü takımın çabuk şekilde hazır olması gerekiyordu. Kamp yaptığımız yer dünyanın en güzel kamp yerlerinden birisi. Orada 3 hazırlık maçı oynadık. Takımımızın performansı arttı ve hazır hale geldik. Daha birçok oyuncumuzun eksiklerinin olduğunu düşünüyorum. Özellikle son yaptığımız transferlerde... Orada oynadığımız maçların skorları bizim için önemli değildi. Amacımız takımın performansı ve genç yetenekleri değerlendirip hazırlamaktı. İnşallah bunun meyvesini perşembe günü Eskişehir Atatürk Stadında Saint Johnstone ile oynayacağımız ön eleme maçında alacağız. Amacımız en iyi şekilde ev sahipliği yapıp taraftarımızı, camiamızı mutlu edebilmek ve buradan keyifli bir şekilde İskoçyaya uçmaktır. Bunu başarabileceğimizi ve takımımızın da buna hazır olduğunu düşünüyorum.
    
     -Genç oyuncularımız çok yetenekli-
    
     Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün de Hollanda kampının güzel bir ortamda geçtiğini bildirdi.
     Eskişehirsporun geleceği adına takıma yapılan genç ve yetenekli oyuncu takviyelerinin çok isabetli olduğunu belirten Tüzün, Genç oyuncularımızın hepsi çok yetenekli. Ağabeyleriyle forma savaşına girmiş durumdalar. Forma rekabetinin artması futbol takımlarında performansın artmasına sebep olur. Genel anlamda olumlu bir kamp geçirdik dedi.
    
     Muhabir: Fatih Doğan / Deniz Açık / Musa Samur
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER