ESO başkan adayı Hatipoğlu:

ESO başkan adayı Hatipoğlu: Eskişehir sanayisinin bir kademe, lig atlaması için demir yolumuzun muhakkak limana bağlanması gerekiyor


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Sanayi Odası (ESO) başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Eskişehir sanayisinin bir kademe, lig atlaması için demir yolumuzun muhakkak limana bağlanması gerekiyor dedi.
     Hatipoğlu, Karagözler Mahallesindeki Güçlübey Sayfiye ve Binicilik Tesislerinde düzenledi basın toplantısında, başkan adaylığını 14 Mayısta açıkladığını anımsattı.
     Oda seçimlerinin 2013 yılının şubat ya da mart ayında gerçekleştirileceğini ifade eden Hatipoğlu, şöyle konuştu:
     Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu tarihe kadar tüm sanayicilerimizi gezip, onların sıkıntı ve dertlerini dinleyeceğiz, projelerimizi aktaracağız. Sanayicilerimizin problemlerinin çözümü için çözüm önerilerini şimdiden oluşturuyoruz. İnşallah seçimlerden de istediğimiz gibi bir sonuçla çıkarsak, katılımcı bir yönetim oluşturup Eskişehir sanayisine hizmet etmek istiyorum.
    
     -İhracatla ilgili yapacaklarımız var-
    
     Hatipoğlu, Eskişehir sanayi envanterinin çıkarılması gerektiğini anlatarak, şunları kaydetti:
     Mevcut şirketlerimizin ve fabrikalarımızın üretimleri doğrultusunda daha çok büyük yatırımları buraya getirmek istiyoruz. Bir otomotiv ve diğer beyaz eşya sanayilerini buraya getirip, mevcut KOBİlerimizin daha iyi şartlarda çalışmasını, kapasitelerinin dolmasını sağlayacağız. Tabii bunun dışında bizim ihracatla ilgili yapacaklarımız da var. Bunları daha sonra açıklayacağız. Eskişehir sanayisinin bir kademe, lig atlaması için demir yolumuzun muhakkak limana bağlanması gerekiyor. Bu, ESO ve siyasi iradenin beraber oluşturacağı bir proje. Zaten projeler var, biz de bu projelerin olması için gerekli girişimlerde bulunacağız.
     Hatipoğlu, Muttalipteki sanayicilerin mevcut Organize Sanayi Bölgesine taşınması için çalıştıklarını da sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber ESO başkan adayı Hatipoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER