ETO, Amerikada ABX 2012 Fuarına katıldı

ETO, Amerikada ABX 2012 Fuarına katıldı


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Ticaret Odası (ETO), Amerika Birleşik Devletlerinin (ABD) Boston şehrinde düzenlenen, Architecture Boston Expo (ABX) 2012 Sürdürülebilir Yapı ve Mimari Fuarı na katıldı.
     ETOdan yapılan açıklamada, Türkiyeden meslek örgütü olarak, sadece ETOnun stant açtığı, Eskişehirin marka ve potansiyellerini tanıttığı bildirildi.
     Dünya çapında 1000i aşkın firmanın katılımıyla gerçekleşen ABX 2012de ETO standında Türkiye Cumhuriyeti Boston Ticaret Müşaviri Alperen Kaçarın da yer alarak, kentin ihracat atılımına katkıda bulunduğu ifade edildi.
     Fuar hakkında değerlendirmelerde bulunan ETO Başkanı Harun Karacan, şu ifadeleri kullandı:
     Gelişen pazarların yanı sıra ABD gibi küresel ekonominin merkezinde bulunan bir pazarda yer almak, Eskişehir iş dünyasına prestij ve güç katacaktır. Hem üyelerimiz için ilk adımı gerçekleştirmek hem de ülkemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil edebilmek adına ABX 2012de yer aldık. Üyelerimizin çok verimli geçen fuardan en üst düzeyde yararlanmalarını diliyorum.
     Fuarda Eskişehir Expo ve İhracat Rehberi 2012 başta olmak üzere, bazı firmaların hazırladığı numunelerin ziyaretçilere tanıtıldığı kaydedildi.
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber ETO, Amerikada ABX 2012 Fuarına katıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER