ETO Başkanı Karacan:

ETO Başkanı Karacan: -Yeni yılda aydınlık bir gelecek ve 2023 hedeflerinde başrol oynayan bir Eskişehir olmasını istiyoruz


ESKİŞEHİR (A.A) - TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Harun Karacan, yeni yılda aydınlık bir gelecek ve 2023 hedeflerinde başrol oynayan bir Eskişehir olmasını istediğini bildirdi.
     Karacan, yaptığı yazılı açıklamada, enerjik, üretken ve bereketli bir yılı geride kaldığını hatırlatarak, Eskişehirin 2013 yılını Türk Dünyası Kültür Başkenti olarak karşıladığını kaydetti.
     Tüccar ve sanayicilerin daha çok istihdam sağlaması, ihracatın artması, Eskişehirin yalnızca Türkiyede değil dünyada odak noktası olması idealini gönülden yaşadıklarını ifade eden Karacan, şunları belirtti:
     Çünkü yüreği bu şehir ve ülke için çarpan bizler, yeni yılda da aydınlık bir gelecek ve 2023 hedeflerinde başrol oynayan bir Eskişehir olmasını istiyoruz. Girişimciliğin arttığı, ekonominin çarklarının sorunsuz bir biçimde döndüğü, şehrimizin ve ülkemizin başarılarının örnek olduğu bir yıl olması için yine üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Tüccarından sanayicisine, girişimcisinden öğrencisine kadar tüm değerlerimizle huzur ortamımızın korunduğu, hedef birliğimizin pekiştiği bir gelecek hedefinde birleşeceğiz. Refah ve müreffeh bir dünya ülkesinin en önemli parçası olmak temennisiyle, iş dünyamızın ve vatandaşlarımızın yeni yılını kutlar, Eskişehirimize, ülkemize, tüm dünyaya barış içinde, sağlıklı, mutlu ve bereketli bir yıl dilerim.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber ETO Başkanı Karacan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER