ETO Başkanı Karacan:

ETO Başkanı Karacan: Kızılinler Projesini Eskişehirin geleceği açısından önemli buluyoruz


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Harun Karacan, Kızılinler Projesini Eskişehirin geleceği açısından önemli bulduğunu bildirdi.
     Karacan, yaptığı yazılı açıklamada, söz konusu projenin hayata geçmesiyle, Eskişehirin varolan kimliklerine bir yenisinin ekleneceğini belirterek, projenin Eskişehire kazanç sağlayacağını kaydetti.
     ETOnun, kentte hizmet verenlere her zaman destekçi olacağını ifade eden Karacan, şunları vurguladı:
     Kızılinler Projesini Eskişehirin geleceği açısından önemli buluyoruz. Eskişehirimizin, Kızılinler bölgesinde bulunan ve yaklaşık 11 bin hektar büyüklüğünde olan alanın önce Termal Bölge olarak ilan edilmesi, ardından da iki belediyemiz tarafından bu bölge için hazırlanan planları onaylanması son derece sevindiricidir. Başta, Kızılinler mevkinde bulunan 11 bin hektarlık alanın Termal Bölge ilan edilmesini sağlayan ve sonrasında planlamaları onaylayan bakanlığımız ile bu bölgede 5 binlik ve binlik planlamaları yapan Odunpazarı ve Tepebaşı belediyelerimize, planların kabulü yolunda mesai harcayan milletvekillerimiz ve konuyu ilk ateşleyen eski valilerimize ve Vali Kadir Koçdemire, ETO adına teşekkür ediyoruz.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber ETO Başkanı Karacan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER