Eurovision birincisinden şehit aileleri yararına konser

Eurovision birincisinden şehit aileleri yararına konser -"Fairytale" adlı şarkısıyla 2009 yılında Eurovision Şarkı Yarışmasında birinci olan Norveçli şarkıcı Rybak, Alanyada şehit aileleri yararına konser verecek (Fotoğraflı-


ANTALYA (A.A) - Eurovision Şarkı Yarışmasında "Fairytale" adlı şarkıyla birinciliği elde eden Norveçli sanatçı Alexander Rybak, Alanyada konser verecek.
     Rybak, Polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinlikte sahneye çıkmak üzere Alanyaya geldi. Rybak, Kleopatra Dreams Beach Otelde düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, hedefinin müzik yaparak insanları mutlu etmek olduğunu söyledi.
     İlçede 12 ve 13 Nisanda iki konser vereceğini belirten Rybak, "Biliyorum ki insanlar dans etmek istiyor ve bunu da ilçede vereceğim iki konserde gerçekleştirmek istiyorum" dedi.
     Yerel müzik gruplarıyla çalışmayı çok sevdiğini dile getiren Rybak, Türkiyede en çok Hadise ile çalışmak istediğini kaydetti. Rybak, "Sesini beğeniyorum. Onunla bir düet de yapmak isterim ama ben daha çok ünlü olmayan biriyle düet yaparak, onları ön plana çıkarmak isterim. Bu anlamda lokal gruplara bir fırsat vermek istiyorum" diye konuştu.
     Rybak, bir sosyal paylaşım sitesindeki 600 bin takipçisinden 150 bininin Türk olduğuna işaret ederek, Türk hayranlarının ilgisinin Türkiyede konser vermesinde etkili olduğunu söyledi.
     Rybakın konserlerinden elde edilecek gelirin şehit aileleri yararına kullanılacağı bildirildi.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt / Güç Gönel
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Eurovision birincisinden şehit aileleri yararına konser Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER