Evi yanan kadın yardım bekliyor

Evi yanan kadın yardım bekliyor


YOZGAT (A.A) - Yerköy İlçesine bağlı Kahya Köyünde çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen Ülger Türker (57) hayırseverlerden yardım bekliyor.
     Ülger Türker, 8 gün önce elektrik tesisatından çıkan yangının ardından zor günler yaşadığını ifade ederek, 15 yaşındaki oğlu ile birlikte yangın sonrası temizledikleri odanın içerisinde yaşam mücadelesi verdiklerini söyledi.
     İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangının ardından zor günler geçirdiğini belirten Türker, şunları kaydetti:
     Evimin avlusunda, komşularımızla birlikte kış için hazırlık yapıyordum. Bir anda evimin içinde dumanlar çıkmaya başladı. O anda 15 yaşındaki oğlum Duran Türker, evin balkonunda uyuyordu. Komşulardan yardım istedim. Komşularımın yardımı ile yangının söndürmeye çalıştık, fakat söndüremedik. İtfaiye ekiplerinin köye gelmesi ile yangın söndürüldü. Çok korktum, köye gelen ambulans ile Yerköy Devlet Hastanesine kaldırıldım. Evimin içinde bulunan odaların büyük çoğunluğu hasar gördü. Eşyalarımın bir çoğu yandı. Hiç bir maddi gelirim yok. Devletimden ve hayırsever iş adamlarımızdan bana yardımcı olmalarını bekliyorum.
    
     Muhabir: Özcan Güney / Ömer Sarı
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Evi yanan kadın yardım bekliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER