Evlilik yıl dönümünü unutmamak için seçtiler

Evlilik yıl dönümünü unutmamak için seçtiler -Bartında 12.12.2012 tarihinde evlenmek isteyen çiftler, Nikah Dairesine akın etti. -Damat Durmuş: -Evlilik yıl dönümünün hatırlanmaması erkeklerin zaafı, o açıdan bu tarihi seçti


BARTIN (A.A) - Tüm dünyada olduğu gibi Bartında da 12.12.2012 tarihinde evlenmek isteyen çiftler, Nikah Dairesine akın etti.
     Nikah günlerini unutulmayacak bir tarihe denk getirmek isteyen çiftler, aylar öncesinden Bartın Belediyesi Nikah Dairesinden gün aldı.
     8 çifte 12.12.2012 tarihi için randevu veren Nikah Dairesinde, nikah için gelen çiftlerle yoğunluk yaşandı.
     12.12.2012 tarihinde evlenen ilk çift, Erman ile Fulden Durmuş oldu. Erman Durmuş, Kasım ayında planladıklarını nikah tarihini, evlilik tarihlerinin unutulmaması için 12.12.2012 olarak belirlediklerini söyledi.
     Bir ay öncesinden nikah tarihi almak için müracaat ettiğini belirten Erman Durmuş, Eşimle 3 yıl önce tanışmıştık. Evlilik kararımızı verdiğimizde eşim nikahımızın bu tarihte kıyılmasını istedi. Ben de hatırlanabilir bir tarih olması nedeniyle memnuniyetle karşıladım. Hatta ondan daha çok mutlu oldum. Evlilik yıl dönümünün hatırlanmaması erkeklerin zaaflarının başında geliyor. Unutulmaz bir tarihte evlendiğimiz için çok mutluyum diye konuştu.
     Nikah Dairesi Müdürü Şafak Anıl da 12.12.2012 tarihinin nikahla ilgili yoğunluğa neden olduğunu belirterek, Bugün 8 çiftin nikahını kıydık. Bu kış dönemlerinde karşılaştığımız bir yoğunluk değil. Hiç nikah yapmadığımız günler oluyor. Ama bugün bir yoğunluk yaşıyoruz ifadesini kullandı.
     Nikahları kıyılan Erman ve Fulden çifti mutluluklarını aileleriyle paylaştı.
    
     Muhabir: Selim Bostancı/Kasım Sakallı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Evlilik yıl dönümünü unutmamak için seçtiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER