Evliliklerinin 60ncı yıl dönümünü hastanede kutladılar

Evliliklerinin 60ncı yıl dönümünü hastanede kutladılar -Simav ilçesinde, yaklaşık 10 yıldır diyalize bağlı olarak yaşamını sürdüren 75 yaşındaki kişi ve eşine, evliliklerinin 60ıncı yıl dönümü dolayısıyla sürpriz kutlama etkinliği yapıldı


KÜTAHYA (A.A) - Kütahyanın Simav ilçesinde, yaşamını yaklaşık 10 yıldır diyalize bağlı olarak sürdüren 75 yaşındaki böbrek hastası ile eşine, evliliklerinin 60ncı yıl dönümünü, hastanede gerçekleştirilen sürpriz etkinlikle kutladı.
     Doç. Dr. İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesi Başhekimliği, belirli günlerde hastanede diyaliz cihazına bağlanan 25 böbrek hastasının moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla müzik dinletisi düzenledi.
     Bekleme salonunda, hastanenin Moral Terapistleri Grubu tarafından organize edilen dinletiye yakınlarıyla katılan hastalar, Simav Halk Eğitimi Merkezi öğretmenlerinden Ahmet Sümbül ile ekibinin bağlama, davul ve darbukayla çaldığı türküleri dinleyerek, oyun havaları eşliğinde oynadı.
     Başhekim Uzman Dr. Mesut Karacanın da katıldığı etkinlikte, yaklaşık 10 yıldır diyalize bağlı olarak yaşamını sürdüren emekli veteriner teknisyeni Rafet Ölmez (75) ile refakatçisi eşi Hafize Ölmez için sürpriz kutlama töreni yapıldı.
     6 erkek çocuk ve 12 torun sahibi Ölmez çifti, evliliklerinin 60ıncı yıl dönümünü, Başhekimlik tarafından hazırlatılan pastayı kesip birbirlerine ikram ederek kutladı.
     Böbrek hastası arkadaşlarıyla yakınlarına da pasta ikram eden Rafet Ölmez, kendisinin yazdığı ve eşine ithaf ettiği Nefes almak hüner değil, seninle ölmek istiyorum dizeleriyle biten şiirini okudu.
     Ölmez çifti ile salonda bulunanların, şiirin okunmasının ardından duygulandığı gözlendi.
    
     Muhabir: Zekeriya Türkel / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Evliliklerinin 60ncı yıl dönümünü hastanede kutladılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER