EXPO 2016 Antalya, Moskovadaki fuarda tanıtılacak

EXPO 2016 Antalya, Moskovadaki fuarda tanıtılacak


ANTALYA (A.A) - Dünyanın botanik EXPOsu EXPO 2016 Antalyanın 20. uluslararası Moskova Turizm Fuarında tanıtılacağı bildirildi.
     EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay, yaptığı açıklamada, EXPO 2016 Antalya ile ilgili farkındalığı artırmak amacıyla her fırsatın değerlendirildiği kaydetti. Bu doğrultuda 20. Uluslararası Moskova Turizm Fuarında EXPO 2016 Antalyanın tanıtımını yapacaklarını kaydeden Gülay, fuara 3 bin firmanın katılacağını ve 90 binin üzerinde ziyaretçi beklendiğini belirtti.
     EXPO 2016 Antalyanın Türkiyenin bugüne kadar ev sahipliği yaptığı en önemli proje olduğunu vurgulayan Gülay, EXPOların 160 yıllık bir tarihe sahip olmasına rağmen Türkiyede ilk defa Antalyada düzenlendiğine işaret etti. EXPO 2016 Antalyanın tanınırlığını artırmak için ulusal ve uluslararası fuarlara katıldıklarını kaydeden Gülay, amaçlarının ulusal ve uluslararası platformlarda EXPO 2016 Antalyayı daha çok insanla buluşturmak olduğunu ifade etti.
     Antalyadaki tüm kurumların EXPO için işbirliği halinde olduklarını kaydeden Gülay, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     23 Nisanda İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile ortak bir çalışma yapacağız. EXPO 2016 Antalyanın teması çiçek ve çocuk olduğu için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bizim için ayrı bir önem taşıyor. Mayıs ayında da 19 Mayıs için bir projede bir arada olacağız.
    
     Muhabir: Hüseyin Kanber
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber EXPO 2016 Antalya, Moskovadaki fuarda tanıtılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER