Ezineden kısa kısa

Ezineden kısa kısa -İlçeye su ürünleri avcılığı kontrol teknesi tahsis edildi


ÇANAKKALE (A.A) - Ezineye, su ürünleri avcılığı kontrol teknesi tahsis edildi.
     İlçede su ürünleri avcılığı denetimlerinin yerinde ve zamanında yapılması amacıyla Ezine İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne su ürünleri kontrol teknesi tahsis edildi.
     İlçe Müdürlüğü personeli tarafından Çanakkaleden Ezineye getirilen tekne, Yeniköy Limanına bağlandı. Tekneyle, 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanunu ve Ticari Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen Tebliğe uygun olarak balıkçılık faaliyetlerinin sürdürülmesi açısından kontrollerin daha etkin şekilde yerine getirilmesinin planlandığı bildirildi.
    
     -Ziraat Bankasının 149. kuruluş yıl dönümü kutlandı-
    
     Ziraat Bankasının 149. kuruluş yıl dönümü Ezinede düzenlenen törenlerle kutlandı.
     Bankanın 149. kuruluş yıl dönümü, Ezinede de kutlandı. Kutlama kapsamında gün boyunca Ezine Şubesine gelen vatandaşlara kuru pasta ve meyve suyu ikram edildi.
     Ziraat Bankası Ezine Şube Müdürü Faruk Yalvaç, yaptığı açıklamada, 2012 yıl sonu itibari ile bin 510 şubesi ile yurt içinde en geniş hizmet ağına sahip banka olduklarını söyledi.
     Ülke genelinde birçok ilçe ve beldede tek banka olarak hizmet verdiklerini belirten Yalvaç, ATMlerimiz, görüntülü işlem merkezlerimiz, internet şubemiz, çağrı merkezimiz, telefon bankacılığımız ve diğer kanallarımızla da her zaman müşterilerimizin yanındayız. Yurt dışında da büyümeyi hedefleyen, 17 ülkede 78 hizmet noktasıyla da en geniş uluslararası hizmet ağına sahip Türk bankasıyız dedi.
    
     Muhabir: Ezine / Burak Akay
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Ezineden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER