Fahri Konsolos Nakıboğlu Etiyopya

Fahri Konsolos Nakıboğlu Etiyopya standını ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Uluslararası Türkçe Derneği (Türkçeder) tarafından bu yıl 10.su düzenlenen Türkçe Olimpiyatları Kültür Şölenine katılan Etiyopya Fahri Konsolosu Osman Nakıboğlu, Etiyopya standını ziyaret ederek olimpiyatlara katılan öğrencilerle sohbet etti.
     Büyük bir sevgi seliyle karşılanan Nakıboğlu, burada yaptığı konuşmada, Dünyanın farklı renklerinin ve kültürlerinin bir araya gelerek Türkçemizin güzelliklerini sergilediği bu organizasyonlar sadece bizlerin değil Türk dünyasının da gurur kaynağıdırdedi.
     İstanbul Fuar Merkezinde bu yıl 10. kez gerçekleştirilen Türkçe Olimpiyatları için 135 ülkeden ekipler katılıyor. Her ülke kendisi için tahsis edilen alana açtığı stantlarda kendi ülkesini ve kültürünü tanıtırken Etiyopyanın standı göz kamaştırdı.
     Türkçe Olimpiyatlarını izlemek üzere İstanbula giden Naksan Plastik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Etiyopya Fahri Konsolosu Osman Nakıboğlu ve eşi Gülfer Nakıboğlu Etiyopyanın açtığı standı ziyaret ederek olimpiyatlara katılan öğrencilerle bir araya geldi.
     (MUH-ŞMÖ)
<< Önceki Haber Fahri Konsolos Nakıboğlu Etiyopya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER