Fakülte binasında yangın

Fakülte binasında yangın -Alanya İşletme Fakültesi binasında çıkan ve itfaiye tarafından söndürülen yangın, maddi hasara neden oldu (Görüntülü-Fotoğraflı)


ANTALYA (A.A) - Akdeniz Üniversitesi Alanya İşletme Fakültesi binasında çıkan ve itfaiye tarafından söndürülen yangın, maddi hasara neden oldu.
     Kestel beldesindeki 3 katlı fakülte binasının çatısında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Üniversitenin güvenlik birimleri tarafından fark edilerek haber verilmesinin ardından Alanya, Kestel ve Mahmutlar belediyelerine ait itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın, yapılan çalışma ile kısa sürede söndürüldü.
     Alanya İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Engin Üngüren, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangının çıkış nedeninin gerekli incelemeler yapıldıktan sonra kesinlik kazanacağını belirterek, yangının erken fark edilmesi ve itfaiyenin zamanında müdahale etmesinin büyük bir felaketi önlediğini söyledi.
     Alanya Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Oral ise ihbar alınır alınmaz olay yerine gelerek müdahale ettiklerini anlatarak, Yangının çıkış nedeni pazartesi gününe kadar netlik kazanacak. Ancak izolasyon çalışması sırasında çatıda unutulan yanıcı bir maddeden kaynaklanmış olma ihtimali üzerinde duruyoruz dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Fakülte binasında yangın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER