FAY

FAY-HİB Müdürü Polattan proje talebi


ELAZIĞ (A.A) - Fırat Havzası Kültür ve Turizm Koruma Geliştirme Alt Yapı Hizmet Birliği (FAY-HİB) Müdürü Ramazan Polat, FAY-HİB bünyesinde bulunan il ve ilçelerdeki birimlere havzanın çevresini turizm açısından geliştirmek için proje hazırlamaları çağrısında bulundu.
     FAY-HİB ile İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü görevini yürüten Polat, yaptığı yazılı açıklamada, proje ve araştırma yapılmasının, yaptırılmasının ve bu alandaki bilimsel çalışmaları desteklemenin asli görevleri arasında olduğunu belirtti.
     Polat, bu kapsamda FAY-HİB bünyesindeki Elazığ, Malatya, Tunceli ve Erzincan ile bazı ilçelerde ilgili birimlere yerel özelikleri dikkate alarak bölgelerinin sahip oldukları kültür miraslarını açığa çıkaracak ve turizm açısından bölgeye hareket kazandıracak projeleri hazırlamaları ve kendilerine sunmaları için taleplerini resmi yazıyla ilettiklerini kaydetti.
     Polat, FAY-HİBin aynı zamanda vatandaş ve kurumlardan gelecek projeleri dikkate alarak proje komisyonunda değerlendireceğini belirterek, bu yöndeki taleplerin Valilik binasındaki İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü veya FAY-HİB bürosuna ulaştırılabileceğini duyurdu.
     Muhabir: Ramazan Kaya / Ömer Fansa
     Yayıncı: Önder Felek

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER