FCBEscola Camp Avea 2. dönemi sona

FCBEscola Camp Avea 2. dönemi sona erdi -Eski antrenör Carles Rexach: -Elde ettiği başarılı sonuçlarla tüm dünyaya örnek olan FCBEscola kampları, gençlerin Barça modelini birinci elden deneyimleyip öğrenmeleri konusunda büyük önem


ANTALYA (A.A) - Aveanın, Türkiye Okul Sporları Federasyonu desteği ve Barcelona Futbol Okulu işbirliğiyle Türkiyenin gelecekteki futbol yıldızlarını yetiştirmek amacıyla hayata geçirdiği, FCBEscola Camp Aveanın 2. dönemi sona erdi.
     WOW Otelleri Spor Tesislerinde tamamlanan FCBEscola Camp Aveanın 2. dönemine Lionel Messiyi 13 yaşında Arjantinde keşfederek Barcelona Genç Takımına alan Carles Rexach da katıldı.
     Kampın kapanış seremonisine katılan Rexach, Türkiyede gerçekten gelecek vaat eden çok özel yetenekler olduğunu söyledi.
     FCBEscola Camp Avea 2. döneminde eğitim alan çocukların yetenekli olmalarının yanı sıra özveriyle ve hevesle futbola bağlı olduklarını gördüklerini vurgulayan Rexach, Hedeflerine ulaşmak için son derece gayretli ve istekliler. Elde ettiği başarılı sonuçlarla tüm dünyaya örnek olan FCBEscola kampları, gençlerin Barça modelini birinci elden deneyimleyip öğrenmeleri konusunda büyük önem taşıyor. Kamplarda gençlere FC Barcelonanın temsil ettiği tolerans, saygı, dayanışma, arkadaşlık, yurttaşlık ve dürüstlük gibi değerleri aktarılıyor dedi.
     İleride futbolcu olmayı hedefliyorsanız çalışmaya devam edin ve her zaman geleceğe bakın diyen Rexach, genç futbolcuların disiplinli olmayı ve takım olarak kazanabileceklerini unutmamalarını istedi.
     FCBEscola Camp Aveanın birinci ve ikinci kamp dönemi sonunda 9-14 yaş grubunda toplam 240 yetenek ve 24 antrenör, Barçalı yıldızları yetiştiren hocalardan eğitim aldı.
    
     Muhabir: Sefa Karacan
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber FCBEscola Camp Avea 2. dönemi sona Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER