Fethiyedeki deprem

Fethiyedeki deprem -Depremde kaya kütlesinin düşerek kullanılamaz hale getirdiği ev devlet tarafından onarılacak -Muğla Valisi Şahin: -Ailenin zorunlu giderleri için parasal yardım yapıldı


MUĞLA (A.A) - Muğla Ölüdenizdeki 6 büyüklüğündeki deprem sırasında Fethiyede yaklaşık 400 metre yükseklikten düşen kaya kütlesinin kullanılamaz hale getirdiği ev, devlet tarafından onarılacak.
     Muğla Valisi Fatih Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, Fethiyede 10 Haziranda meydana gelen 6 büyüklüğündeki depremde Patlangıç Mahallesi Hıdırlık mevkisinde Şaban Beyazıta ait evin, üzerine kaya kütlesi düşmesiyle kullanılamaz hale geldiğini hatırlattı.
     Oturulamaz durumdaki ev onarılana kadar Bayazıta Fethiye Kaymakamlığınca ev kiralanmasının teklif edildiğini belirten Şahin, açıklamasında, Şaban Bayazıtın sebze yetiştirerek pazarda satış yaptığını ve yetiştirdiği sebzelerin başında bulunmak istediğini bildirmesi üzerine, kendisine Kızılay çadırı temin edildi. Bu nedenle ailenin zorunlu giderleri için parasal yardım yapıldı dedi.
     Vali Şahin, ailenin mağduriyetini gidermek için çalışmaları sürdürdüklerini, devlet olarak her türlü maddi manevi desteği sağlayacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Güç Gönel

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER