FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası

FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası -Aliağa Petkim Başkanı Eren: -Finlandiya ekibi karşısında avantajlı bir skor elde edip Aliağada seyircimizin de desteğiyle gruplara kalacağımıza inanıyorum


İZMİR (A.A) - Aliağa Petkim Başkanı Uğur Eren, FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası ön eleme turunda yarın karşılayacakları Finlandiya ekibi karşısında avantajlı bir skor elde edeceklerine inandığını bildirdi.
     Eren yaptığı yazılı açıklamada Beko Basketbol Liginde geçen sezon gösterdikleri performans ile FIBA Erkekler EuroChallenge Kupasına katılmaya hak kazandıklarını hatırlatarak, gruplara kalmak için mücadele edeceklerini belirtti.
     Yeşil-beyazlı ekipte Shumpert, Ahmet Erdoğan ve Orhan Hacıyevanın sakatlıklarının sürdüğünü ifade eden Eren, Bu önemli eksiklerimize rağmen Finlandiya ekibi karşısında avantajlı bir skor elde edip Aliağada seyircimizin de desteğiyle gruplara kalacağımıza inanıyorum dedi.
     Aliağa Petkim, rakibini elemesi durumunda (B) Grubunda Krasnye Krylia Samara (Rusya), Keravnos Nicosia (Kıbrıs Rum Kesimi) ve CSU Asesoft Ploiesti (Romanya) ile eşleşecek.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER