Filistin Devletinin kuruluşunun 24üncü yıl dönümü

Filistin Devletinin kuruluşunun 24üncü yıl dönümü -AK Parti Kütahya Milletvekili Kinay: Biz Türkiye olarak her zaman ve her yerde bu haksızlığı ve zulmü tüm gücümüzle haykıracağız


KÜTAHYA (A.A) - AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Türkiyenin, İsrail yönetiminin Filistine yaptığı haksızlık ve zulmü tüm gücüyle haykıracağını bildirdi.
     Kinay, bağımsız Filistin Devletinin kuruluşunun 24üncü yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, İsrail yönetiminin artan zulmüne karşılık Filistinlilerin sorunlarını kendi sorunları gibi gördüklerini belirterek şunları kaydetti:
     Her ne kadar dünya kamuoyu bu mezalime sessiz kalsa da biz Türkiye olarak her zaman ve her yerde bu haksızlığı ve zulmü tüm gücümüzle haykıracağız. Filistinli kardeşlerimizin bu anlamlı gününü kana bulayarak amacını ve gerçek yüzünü bir kez daha gösteren İsraili kınıyorum. Filistinli kardeşlerimizin bu anlamlı gününde gönüllerimizin onlarla bir ve beraber olduğunu belirtmek istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle bağımsız Filistin Devletinin 24üncü yılını tebrik ediyorum.
    
     Muhabir: Hadi Şengül / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Filistin Devletinin kuruluşunun 24üncü yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER