Finike Belediye Meclisi toplandı

Finike Belediye Meclisi toplandı


ANTALYA (A.A) - Finike Belediye Meclisi kasım ayı olağan toplantısı, Belediye Başkan Vekili Cengiz Tuna başkanlığında toplandı.
     Finike Belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, 11 meclis üyesinden 10u katıldı. Toplantının açılışında konuşan Finike Belediye Başkan Vekili Cengiz Tuna, kasım ayı meclis toplantısı ve alınacak kararların ilçe adına hayırlı olması temennisinde bulundu.
     Daha sonra gündem maddelerini okuyan Tuna, 2013 yılı belediye bütçesinin 12 milyon 120 bin lira olmasının kararlaştırıldığını söyledi.
     Meclis toplantısında Finike Belediyesi ve Sahilkent, Turunçova, Yeşilyurt ve Hasyurt belde belediyelerinin arıtma tesislerinin İller Bankası tarafından ortak yapılması, ihale bedelinin yüzde 50sinin İller Bankası tarafından hibe, geri kalan bölümünün ise İller Bankasınca kredilendirilmesi maddesi görüşüldü. Görüşmelerde arıtma tesisinin Finike ve diğer dört belde belediyesiyle ortak yapılması ve bu konunda Finike Belediyesine yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.
     Meclis üyeleri, belediye olarak yapılan işlerde ödenek aktarımı, norm kadro kütüğünde değişiklik, belediyeye ait gayri menkulün 10 yıl süreyle kiralanması, takipli belediye alacakları maddelerini de oy birliğiyle kabul etti.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Finike Belediye Meclisi toplandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER