FÜden Engelsiz Bilinç Eğitimi konferansı

FÜden Engelsiz Bilinç Eğitimi konferansı


ELAZIĞ (A.A) - Fırat Üniversitesi (FÜ) Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü, Engelsiz Bilinç Eğitimi konulu konferans düzenledi.
     FÜden yapılan açıklamaya göre, Prof. Dr. Mustafa Temizer Konferans Salonunda yapılan konferansa, Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Orhan Kılıç, Omurilik ve Felçliler Derneği Elazığ Şube Başkanı Ömer Çöteli, Elazığ Görme Engelliler Dernek Başkanı Refik Temiz, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
     FÜ Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hatice Eröksüz, merkezin 2008 yılında bir rehabilitasyon merkezi olarak faaliyete başladığını, 2009 yılında ise YÖKün kararı ve rektörlüğün teklifiyle Araştırma ve Uygulama Merkezi olarak görev yapmaya başladıklarını bildirdi.
     Merkez olarak hedeflerinin, üniversitede eğitim gören engelli öğrencilere destek vermek olduğunu ifade eden Eröksüz, engelliye duyarlılığı artırmak, engellinin yaşamını kolaylaştıracak şekilde eğitim ve rehabilitasyon çalışmalarını sürdürmek için çaba sarf ettiklerini aktardı.
     (EMH-ÖND)
<< Önceki Haber FÜden Engelsiz Bilinç Eğitimi konferansı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER