FÜ Rektörü Prof. Dr. Demirdağa ziyaretler

FÜ Rektörü Prof. Dr. Demirdağa ziyaretler


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ile Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ali Şekerdağ Fırat Üniversitesi (FÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağı ziyaret etti.
     Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, Belediye Başkanı Selmanoğlu, Rektör Demirdağı makamında ziyaret etti. Selmanoğlu, FÜnün çok önemli bir eğitim kurumu olduğunu belirterek, El ele yapabileceğimiz çok şey olduğuna inanıyorum. Üniversite, kentle bütünleşerek önemli hizmetler verecektir. Sayın rektörümüze yeni görevinde başarılar diliyorum ifadelerini kullandı.
     Rektör Demirdağ ise ziyaretten memnuniyetini belirterek, belediyeyle sürekli işbirliği içinde olmayı arzu ettiklerini, buna hem şehrin hem üniversitenin ihtiyacı olduğunu vurguladı.
     Elazığ TSO Başkanı Şekerdağ da ziyaretinde yaptığı değerlendirmede, Elazığın sorunlarını çözmek için üniversite ile işbirliği içerisinde olacaklarını belirterek, Elazığ sanayisinin gelişmesi amacıyla el birliğiyle çalışmak gerektiğini vurguladı.
     Rektör Demirdağ ise FÜ ile TSOnun kentin iki önemli kurumu olduğunu, bu dönemde bütün ortak alanlarda kolektif çalışmaya çok önem vereceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Ramazan Kaya / Ömer Fansa
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber FÜ Rektörü Prof. Dr. Demirdağa ziyaretler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER