FÜ tarafından iş adamı Yasin Bakıra,

FÜ tarafından iş adamı Yasin Bakıra, plaket verildi


ELAZIĞ (A.A) - Fırat Üniversitesi (FÜ) tarafından iş adamı Yasin Bakıra plaket verildi.
     FÜden yapılan yazılı açıklamada, FÜnün ev sahipliğinde 28-30 Haziranda gerçekleştirilen 1. Uluslararası Ortadoğu Sosyolojisi Kongresinin gerçekleştirilmesinde maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Elazığlı iş adamı Yasin Bakıra, Rektör Prof. Dr. Feyzi Bingöl tarafından teşekkür plaketi verildiği belirtildi.
     Rektör Bingöl, makamında gerçekleşen törende, kongrelerin görünüşte kolay gibi göründüğünü, ancak bir de arka plan, uzun dönem çalışması olduğunu, maddi tarafı bulunduğunu belirtti.
     Üniversitelerinde düzenlenen kongrelerin maddi tarafının bir kısmının kendileri, bir kısmının katılımcılar tarafından karşılandığını ifade eden Bingöl, İş adamı Yasin Bakır, bu kongremize maddi anlamda önemli destekler vermişlerdir. Katkılarından dolayı hem kendisine hem de Yasin beyin nezdinde bu kongreye destek veren diğer kurumlara da teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Yasin Bakırın bu faaliyetinin de örnek teşkil edeceğini ve bundan sonraki kongrelerde de değerli iş adamlarının desteklerini esirgemeyeceğini ümit ediyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Ramazan Kaya / Ömer Fansa
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber FÜ tarafından iş adamı Yasin Bakıra, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER