Furkan Doğanın adı gençlik merkezinde yaşatılacak

Furkan Doğanın adı gençlik merkezinde yaşatılacak


KAYSERİ (A.A) - İsrail askerlerinin Gazzeye insani yardım götüren Mavi Marmara gemisine uluslararası sularda düzenlediği saldırıda öldürülen 19 yaşındaki Furkan Doğanın adı, Kayseride gençlik merkezinde yaşatılacak.
     Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kayseri Şubesince Hunat Mahallesinde yapımı tamamlanan Furkan Doğan Gençlik Merkezinin açılışı Furkan Doğanın memleketi Kayseride defnedilişinin 2. yıl dönümü olan 4 Haziranda yapıldı.
     AGD Genel Başkanı Salih Turhan, merkezin açılışında yaptığı konuşmada, dernek olarak eğitim faaliyetlerine büyük önem verdiklerini dile getirerek, Furkan Doğanın ismini gençlik merkezine vererek yaşatmak istedik. AGD olarak 7 bölgede 7 eğitim merkezi startı verdik. Gençlerimizin Furkan Doğan gibi yetişmesi için. Türkiyenin her tarafında milli ve manevi değerlerle alakalı gençlerimizin yetişmesi için bir seferberlik başlatmış bulunmaktayız. Herkesin bu mücadeleye destek vermesini istiyoruz diye konuştu.
     Furkan Doğanın Babası Ahmet Doğan ise, oğlulun adına dünyanın çeşitli bölgelerinde hizmetler yapıldığını, bugünde memleketi Kayseride onun adını taşıyan gençlik merkezinin açılmasından dolayı mutluluk duyduklarını vurgulayarak, merkezin faaliyete geçmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
     Konuşmaların ardından 5 katlı merkezinin açılışı, AK Parti Milletvekili İsmail Tamer, AGD Genel Başkanı Turhan ve diğer davetlilerce gerçekleştirildi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Furkan Doğanın adı gençlik merkezinde yaşatılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER