Futbol

Futbol -Gümüşhanespor deplasmanda karşılaşacağı Mardinspor maçının hazırlıklarını tamamladı


GÜMÜŞHANE (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Gümüşhanespor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Mardinspor maçının hazırlıklarını tamamladı.
     Teknik direktör Yavuz İncedal, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Gümüşhanesporun yeniden kurulan bir takım olduğunu belirterek, Gümüşhanespor takım olarak yeni kurulan bir ekip. Sezon başında 20 yeni oyuncunun gelmesiyle takım olma yolunda biraz zamana ihtiyaç vardı. Sezon başı çalışmalarımızla bir aile ortamı kurduk dedi.
     Ligde karşılaştıkları son beş maçta iyi sonuçlar elde ettiklerini ifade eden İncedal, Biz bu geçiş sürecini 2-3 haftalık bir sürede atlattık. Daha sonra 5 haftalık seri bir galibiyet yakaladık. Burada özgüvenimizin daha çok arttığını, takım olgusunun, takım bütünlüğünün daha geliştiğini gördük. Bu 5 haftalık periyot bizim için sadece bir başlangıç. Lig daha bitmedi. Uzun bir maraton var önümüzde. Dilerim bu maraton içerisinde 5 haftalık periyotları 2-3 kademe daha yaşarız. Hedeflediğimiz seviyeye daha rahat geliriz diye konuştu.
     İncedal, istikrarlı bir ekip olunması ile Gümüşhanesporun önünün aydınlık olacağını kaydederek, İlk 5 içerisinde olmak istiyoruz. Bunun adı birinci de olabilir, ikinci de. Ama öncelikle birinciliği hedefliyoruz. Olmazsa muhakkak play-offun içerisinde olmak ve bize verilen şansı orada kullanmak istiyoruz dedi.
     Hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Mardinspor karşılaşmasını önemsediklerini belirten İncedal, Lige baktığımızda Mardinsporun şu anda puanı yok. Ama biz ciddi hazırlanmak durumdayız. Sonuçta 0-0 başlayan bir müsabaka var. Tüm takımları önemsiyoruz. Bizim için bütün takımlar ciddi. Eğer durursak birileri bizim önümüze geçer. Biz aynı ciddiyetle kazanma duygusuyla maça çıkacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Osman Yetim
     Yayıncı: Asena Akçay

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER