Futbol

Futbol -Kardemir Karabüksporun Antalya kampı -Teknik direktör Mesut Bakkal: 24 puan ilk yarı için iyi bir sonuç görünse de biz daha büyük başarılara imza atmak istiyoruz


ANTALYA (A.A) - Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 24 puan ilk yarı için iyi bir sonuç görünse de biz daha büyük başarılara imza atmak istiyoruz dedi.
     Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabüksporun Antalya kampı, günde çift antrenmanla devam ediyor. Serik ilçesi Belek beldesindeki Sueno Otelin sahalarında yapılan antrenmana, bütün futbolcular katıldı. Koşunun ardından kondisyon ağırlıklı çalışan mavi-kırmızılılar, istasyon ve dar alanda pas çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.
     Teknik direktör Mesut Bakkal, antrenmanın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki gündür Antalyada kamp yaptıklarını ve oluşan ortamdan memnun olduğunu söyledi. Hakan Özmert ve Umut Sözeni transfer ettiklerini hatırlatan Bakkal, bir oyuncu daha transfer edeceklerini açıkladı.
     Acil bir şekilde stoper oyuncu transferine ihtiyaçları olduğuna dikkati çeken Bakkal, Takımımızın oturmuş bir iskeleti var. Bu iskeletin üzerine kaliteli oyuncular alıp bol pozisyona giren, seyir zevki yüksek bir takım oluşturmak istiyoruz. Burada 3 ya da 4 hazırlık maçı oynayacağız. Eksiklerimizi bu maçlarda tespit edeceğiz diye konuştu.
     Büyük takımlara karşı deplasmanlarda farklı galibiyet aldıklarını ve bu durumun beklentileri daha da yükselttiğine işaret eden Bakkal, 24 puan ilk yarı için iyi bir sonuç görünse de biz daha büyük başarılara imza atmak istiyoruz. İlk yarıdaki oyunumuzun üzerine koyarak daha fazla puan almayı hedefliyoruz dedi.
    
     Muhabir: Sefa Karacan / Hatice Özdemir
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER