Futbol

Futbol -1461 Trabzon Kulübü Başkanı Şen: Bizim için önemsiz bir maç yoktur. Fenerbahçe maçında futbol adına güzellikleri bütün Türk halkına izlettireceğimizi düşünüyoruz


TRABZON (A.A) - 1461 Trabzon Kulübü Başkanı Suat Şen, Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubu son maçında Fenerbahçe ile yapacakları karşılaşmaya ilişkin olarak, Bizim için önemsiz bir maç yoktur. Fenerbahçe maçında futbol adına güzellikleri bütün Türk halkına izlettireceğimizi düşünüyoruz dedi.
     Şen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1461 Trabzonun PTT 1. Ligde Trabzon futboluna yakışır bir mücadele ortaya koyduğunu, Ziraat Türkiye Kupasında da aynı mücadeleyi gösterdiklerini kaydetti.
     Gruptan çıkma şanslarının bulunmadığını ifade eden Şen, Biz sonuçta bir Trabzon takımıyız, Trabzonsporun pilot takımıyız. Rakibin isminin önemi yoktur. Her maçımızı kendimizi ispatlama adına önemli buluyoruz. Bizim için önemsiz bir maç yoktur. Fenerbahçe maçında futbol adına güzellikleri bütün Türk halkına izlettireceğimizi düşünüyoruz diye konuştu.
     Zorluk derecesi yüksek bir maç oynayacaklarını dile getiren Şen, Fenerbahçe, Türkiyenin önde gelen kulüplerinden biri. Biz 1461 Trabzon takımı olarak tamamen futbolun sahada oynanan tarafındayız. Onur haricinde hiçbir polemiğe girmeyiz. Başka takım olmuş, Fenerbahçe olmuş bizi izleyenlere, takip edenlere futbol adına güzellikler sunmak için orada olacağız ifadelerini kullandı.
     Şen, Türkiyede futbol severlerin PTT 1. Lig mücadelelerini izlemeye de davet ederek, Süper Ligi aratmayacak kalitede mücadeleler oluyor. O anlamda herkesin bu mücadeleyi, futbol kalitesini izlemesini istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER