Futbol: Bölgesel Amatör Lig

Futbol: Bölgesel Amatör Lig -Kütahya takımları, 2012-2013 sezonunda İstanbul, Sakarya, Eskişehir ve Düzce takımlarının da yer aldığı 10. grupta mücadele edecek


KÜTAHYA (A.A) - Futbolda 2012-2013 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) grupları belirlendi. Kütahya takımları Kütahyaspor, Kütahya Sera Şekerspor ve Dumlupınar Üniversitesispor, İstanbul, Sakarya, Eskişehir ve Düzce takımlarının da yer aldığı 10. grupta mücadele edecek.
     Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiyenin en üst amatör futbol ligi olan BALda 2012-2013 sezonunda toplam 160 takım 11 grupta mücadele edecek. BALda 6 grup 15 takımdan, 5 grup ise 14 takımdan oluşacak.
     BALda 13 takımla temsil edilen İstanbul 3 grupta, 6 takımla temsil edilen İzmir ve 5 takımla temsil edilen Trabzon da 2 ayrı grupta temsil edilecek. İstanbul, İzmir ve Trabzon takımları, hangi grupta temsil edileceklerinin kurasını kendi illerinde çekecek.
     Kütahya takımları Kütahyaspor, Kütahya Sera Şekerspor ve Dumlupınar Üniversitesispor, İstanbuldan 4, Sakaryadan 3, Eskişehir ve Düzceden 2şer takımın bulunduğu 14 takımlı 10. grupta yer aldı.
     Bölgesel Amatör Ligde gruplarında birinci olan 11 takım Spor Toto 3. Lige çıkmaya hak kazanacak, son iki sırayı alan takımlar ise küme düşecek.
     BALda 2012-2013 sezonu fikstür çekimi ve müsabakaların başlama tarihi, takımların saha denetimlerinin tamamlanması sonrası açıklanacak.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Futbol: Bölgesel Amatör Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER