Futbol: Hazırlık maçı

Futbol: Hazırlık maçı -Sakaryaspor: 2 - Sancaktepespor: 1


SAKARYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Sakaryaspor, hazırlık maçında Spor Toto 3. Lig ekibi Sancaktepesporu 2-1 mağlup etti.
     Sakarya Atatürk Stadında yapılan maça yeşil-siyahlı ekip maça Harun, Onur, Metekan, Muammer, Levent, Hakan, Bünyamin, Çağrı, Furkan, Abdülkadir ve Berat 11i ile başladı.
     Sancaktepespor ise sahaya Gökhan, Erman, Uğurcan, Yaşar, Uğur, Cemal, Doğan, Eren, Melik, Ahmet ve Erhandan oluşan kadroyla çıktı.
     Maçın ilk yarısında kırmızı-beyazlı ekip, 38. dakikada Erenin attığı golle öne geçti. Maçın ilk yarısı bu sonuçla tamamlanırken, Sakaryaspor 63. dakikada Beratın golüyle eşitliği sağladı.
     İkinci yarıda daha atak bir oyun sergileyen Sakarya temsilcisi, 71. dakikada Abdülkadirin attığı golle öne geçti.
     İlerleyen dakikalarda gol olmayınca Sakaryaspor, maçtan galip ayrıldı.
    
     -Maçın ardından-
    
     Sakaryaspor Teknik Direktörü Murat Bölükbaşı, maçın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, galibiyetten çok oynanan futbolun kendileri açısından önemli olduğunu söyledi.
     İkinci hazırlık maçında ilk galibiyetlerini aldıklarını ifade eden Bölükbaşı, Seyircimizin önünde galip gelmek güzel. Fakat bizim için hazırlık maçlarında önemli olan kazanmak ya da kaybetmek değil. Önemli olan eksikliklerimizi gidererek lige en iyi şekilde başlamak dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Futbol: Hazırlık maçı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER