Futbol: Hazırlık maçı

Futbol: Hazırlık maçı -Eskişehirspor: 0 - Boluspor: 0 -Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ünal: Marsilyayı da gözümüzde büyüten bir yapımız yok. Sahamızda iyi bir maç çıkartacağız


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirdeki hazırlık maçında Eskişehirspor ile Boluspor 0-0 berabere kaldı.
     Anadolu Üniversitesi BESYO Sahasındaki maça Eskişehirspor, Boffin, Servet, Ediz, Ufuk, Mikail, Aytaç, Mehmet, Burhan, Erkan, Malecki, Nuhiu, ilk 11 ile çıktı.
     Kırmızı-siyahlı takım yedek ve genç futbolculardan oluşan bir takımla mücadele etti. Maçın tamamında Eskişehirspor hakimiyeti vardı. Boluspor da kontrataklarla Eskişehirspor kalesinde gol bulmaya çalıştı.
     Karşılaşma 0-0 berabere sonuçlandı.
     Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımının UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Fransanın çok köklü tarihe sahip Marsilya takımıyla karşılaşacağını anımsattı.
     Marsilyanın 4 futbolcusunun Fransa Milli Takımında forma giydiğini ifade eden Ünal, şöyle konuştu:
     Ancak, hiçbir zaman, rakip kim olursa olsun Avrupadaki her takıma kafa tutabilecek bir kadroya sahibiz. İlk maçımızı Eskişehirsporun büyük taraftarı ve camiası karşısında oynamamızın bir avantaj. Mutlaka galibiyet için çıkacağız. Marsilyayı da gözümüzde büyüten bir yapımız yok. Sahamızda iyi bir maç çıkartacağız. Futbolseverlere keyif verecek, üst düzey bir mücadele ortaya koymaya çalışacağız. Maçın galibi olmak istiyoruz.
     -Batuhan, Eskişehirsporun futbolcusudur-
    
     Ünal, bir gazetecinin Batuhan Karadenizin takımla birlikte kampta yer almadığını hatırlatması üzerine, şunları söyledi:
     Batuhan ile ilgili söylenebilecek hiçbir şey yok. Eskişehirsporun sözleşmeli futbolcusudur. Arkadaşımız kendi kararını verecek. Dün gece kendisiyle uzun süren toplantı yaptım. Bir hoca verdik kendisine, sabah ve akşam antrenmanlara çıkıyor. Bu süreçte de kendi ve takımı adına bir karar verecek. Gitmek istiyorsa bunu bize bildirecek. Gitmeyecekse de takımına sahip çıkacak, gece-gündüz çalışacak. Bu takımın başarısı için formasını terletecek.
     -Marsilyayı yeneceğimize inanıyoruz-
    
     Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün de karşılaşma öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, hazırlık maçlarıyla Eskişehirsporlu futbolcuları hazır hale getirmeye çalıştıklarını söyledi.
     Eskişehirsporun bugüne kadar lig şampiyonluğu yaşayamadığını anlatan Tüzün, şunları kaydetti:
     Ancak büyük bir takımız. Eskişehirspor asla büyüklüğünden bir şey kaybetmez. Marsilya da Fransada defalarca şampiyon olmuş, Avrupada boy göstermiştir. Biz futbolcularımıza önce kendi performanslarını sergilemesini istiyoruz. Rakip bizim için önemli değil. Bu yüzden rakip kim olursa olsun maça galibiyet için çıkıyoruz. Marsilyayı yeneceğimize inanıyoruz.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Futbol: Hazırlık maçı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER