Futbol: Maçın ardından

Futbol: Maçın ardından -Ünyespor Teknik Direktörü Sözkesen: Ünyesporun ligde kalması için mücadele ediyoruz -Çankırıspor Teknik Direktörü Yılmaz: Lig henüz bizim için de Ünyespor için de bitmedi


ORDU (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Ünyesporun teknik direktörü Murat Sözkesen, 1-1 berabere kaldıkları Çankırıspor maçına ilişkin, Ünyesporun ligde kalması için mücadele ediyoruz dedi.
     Sözkesen, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Çankırıspor karşısında futbolcularının çok iyi futbol oynadığını ancak, talihsiz bir gol yiyerek sahadan 1 puanla ayrıldıklarını söyledi.
     Ligde puan olarak sıkıntılı bir dönemde olduklarını ifade eden Sözkesen, Kaliteli takım kadrosuna sahibiz. Bugün çocukların yaptığı mücadeleden, oyun anlayışından, maçı istemesinden son derece memnunum ama hakemler bizi genelde içeride dışarıda inanılmaz bir biçimde eziyorlar. Bizim ligde kalacak kadromuz var, tecrübeli oyuncularımız var ama hiçbir zaman tam kadroyla sahaya çıkamıyoruz. En büyük sıkıntımız bu. Bunu bir şekilde halledip, önümüzde kalan 9 maçı en iyi şekilde değerlendirip ligde kalmak istiyoruz. Bunun için mücadele ediyoruz diye konuştu.
    
     -Çankırıspor cephesi-
    
     Çankırıspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz ise, iki takımın da çok iyi mücadele ettiğini belirterek, İki takım da ağır sahaya, yağmura, soğuğa rağmen özverili şekilde mücadele etti. Biz oyunun ikinci bölümünde biraz daha net işler yapabilirdik, pas yüzdemiz arttığında pozisyonda bulmaya başladık. Ancak ikinci golü bulamadık ve maç 1-1 berabere bitti. Ünyesporun bizim gibi eksikleri var. Bizim de önemli şansızlıklarımız var ama lig henüz bizim için de Ünyespor için de bitmedi şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Hacer Öztürk / İlyas Gün
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Futbol: Maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER