Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Samsunspor Kulübü Basın Sözcüsü Yılmaz: -Bulunduğumuz durum çok kritik, bundan sonra rakip kim olursa olsun galibiyet için sahaya çıkacağız


SAMSUN (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunsporun basın sözcüsü Mehmet Yılmaz, Bulunduğumuz durum çok kritik, bundan sonra rakip kim olursa olsun galibiyet için sahaya çıkacağız dedi.
     Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu golsüz beraberlikle tamamlanan Bucaspor maçında tempolu oynayamadıklarını belirterek, Rakibimiz ligin en iyi takımlarından biri. Savunmamız gol yemeyerek görevini yerine getirirdi ancak hücum zenginliğini sağlayamadık diye konuştu.
     Futbolcuların üzerinde beraberlikler serisinin verdiği bir panik ve başaramama duygusu bulunduğunu dile getiren Yılmaz, İki puan kaybettiğimiz karşılaşmada genç futbolcumuz Canberki kazandık. Denizlispor maçına ilk 11de çıkmış ve heyecanı nedeniyle istediğini yapamamıştı. Ancak bu maçta üzerindeki tedirginliği atarak maçın en iyileri arasında yer aldı. Canberk, gelecek için ne kadar önemli bir futbolcu olacağını bir kez daha herkese göstermiş oldu ifadelerini kullandı.
     Samsunsporun Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı 1461 Trabzon maçına değinen Yılmaz, 1461 Trabzon maçı bizim için çok önemli. Bulunduğumuz durum çok kritik, bundan sonra rakip kim olursa olsun galibiyet için sahaya çıkacağız. Ligin ilk yarısının bitimine 3 maç kaldı, bu maçlardan azami puanlar toplayarak devreyi güvenli bir yerde kapatmak istiyoruz dedi.
     Yılmaz, iç ve dış saha maçlarında kendilerini taraftarın yalnız bırakmadığını anlatarak, Onlara özellikle iç sahada bir galibiyet hediye edemediğimiz için taraftarımızdan özür diliyoruz diye konuştu.
     Bu arada Samsunspor, deplasmanda oynayacağı 1461 Trabzon maçının hazırlıklarına Nuri Asan Tesislerinde başladı.
     Teknik Direktör Besim Durmuş yönetiminde yaklaşık 1,5 saat çalışan kırmızı-beyazlı ekipte hafif sakatlıkları bulunan İlyas Yılmazer, Turgay Gölbaşı, Musa Aydın ve Erdem Şen takımdan ayrı düz koşu yaptı.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER