Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Çaykur Rizespor ikinci yarı hazırlıklarına 2 Ocakta Rizede başlayacak


RİZE (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizesporda Kulüp Basın Sözcüsü Aykut Ferah, ikinci yarı hazırlıklarının 2 Ocakta Rizede başlayacağını söyledi.
     Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Teknik Direktör Mustafa Denizlinin isteği doğrultusunda kampın Rizede yapılacağını belirterek, İkinci yarı hazırlıkları için gerekli çalışmaları tamamladık. 2 Ocakta Rizede toplanarak çalışmalara başlayacağız. Ligin ikinci yarısına eksiksiz girmek için üzerimize düşeni yapmak için çaba harcıyoruz dedi.
     Teknik Direktör Denizlinin isteği doğrultusunda transfer çalışmalarının sürdürüldüğünü ifade eden Ferah, Her türlü kararı hocamız verecek. Kendisinin raporu doğrultusunda yürüttüğümüz çalışmalar var. Kamp çalışması sonrası vereceği kararlar var. Hocamızın aldığı kararları birebir uygulamaya koyarak çok iyi bir ekip oluşturma gayreti içerisinde olacağız diye konuştu.
     Ferah, Denizli ile birlikte camianın yeniden birlik oluşturduğunu bu birliği sabırla korumak zorunda olduklarını, birlikteliğin başarıyı getireceğine inandıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER