Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Denizlispor, Azeri futbolcu Arif İsayev ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı -Teknik direktör Selahattin Dervent: Arif İsayevin, takıma çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum


DENİZLİ (A.A) - Denizlispor, Azerbaycan Ligi takımlarından Azal PFK Baküde oynayan 27 yaşındaki Arif İsayev ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
     Denizlispor Teknik Direktörü Selahattin Dervent, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının, kendisinin verdiği rapor doğrultusunda sürdüğünü belirtti.
     Transferde takımın yapısını bozmayacak oyuncuları takıma kazandırmaya çalıştıklarını ifade eden Dervent, bu kapsamda takıma 27 yaşındaki Azeri oyuncu Arif İsayevi transfer etiklerini ve bu oyuncuyla 1,5 yıllık sözleşme imzalandığını kaydetti.
     Dervent, İsayevin aynı zamanda Azeri Milli Takımında yer aldığını belirterek, Arif İsayevin takıma çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Birkaç nokta transferlerimiz daha olacak. İkinci yarının ilk maçına kadar hazır olacağız. Futbolcularımız ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyor diye konuştu.
     Transfer çalışmaları kapsamında Antalya kampında Nijeryalı futbolcu Kabiru ile gurbetçi Türk futbolcu Ümit Sözeni denemeye aldıklarını belirten Dervent, bu futbolcularla ilgili kararını ileri ki günlerde vereceğini söyledi.
     Öte yandan Denizlisporda, Anıl Dilaverden sonra Yasin Görkem Arslanın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği bildirildi.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER