Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -TKİ Tavşanlı Linyitspor Kulübü Başkanı Koçyiğit: Anlaşmaya vardığımız Alexandr Kokko ile sezon sonuna kadar kiralamayı düşündüğümüz Bursasporlu Petteri Forselli transfer etmekten vazgeçtik


KÜTAHYA (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor, Bursasporun Finlandiyalı futbolcusu Petteri Forsell ile daha önce anlaşma sağlanan aynı ülke vatandaşı Alexandr Kokkoyu transfer etmekten vazgeçti.
     Kulüp Başkanı Oktay Semih Koçyiğit, AA muhabirine, takımın, 2 Ocakta başlayan Antalyanın Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki kampının sürdüğünü söyledi.
     Kondisyonun artırılması, yeni transferlerin uyumu, performansın yükseltilerek PTT 1. Ligde kalıcı olma yönündeki çalışmalardan memnun olduklarını dile getiren Koçyiğit, buradaki hazırlık maçlarında Spor Toto 2. Ligden Nazilli Belediyespor ile 0-0 berabere kaldıklarını, Spor Toto 3. Ligden Oyak Renault takımını 4-1 yendiklerini ve Fatih Karagümrüke 3-1 yenildiklerini bildirdi.
     Kampın 12 Ocakta sona ereceğini ve son hazırlık karşılaşmasını Spor Toto 2. Ligden Gaziosmanpaşaspor ile oynayacaklarını belirten Koçyiğit, teknik direktör Arif Peçenekin, kadroda yer alan ve denenmek üzere kampta bulunan tüm futbolcuları, Nazilli Belediyespora karşı oynattığını anlattı.
     Koçyiğit, daha önce anlaştıkları Kokkonun Nazilli Belediyespor maçındaki performansının, teknik heyet tarafından yeterli görülmediğini ifade ederek, Anlaşmaya vardığımız Alexandr Kokko ile sezon sonuna kadar kiralamayı düşündüğümüz Bursasporlu Petteri Forselli transfer etmekten vazgeçtik dedi.
     Forsellin kiralanmasından vazgeçilmesinin nedeninin, yaklaşık 10 gündür konunun netliğe kavuşmaması ve Bursaspor yönetiminden net yanıt alınamaması olduğunu kaydeden Koçyiğit, Finlandiyanın FC Lahti takımından Drilon Shala, Almanya 3. Liginde mücadele eden Optik Kathenowdan Murat Yılmaz ve Denizlispordan Sakıb Aytaçı transfer ettiklerini, Medical Park Antalyaspordan Deniz Aslanı da sezon sonuna kadar kiraladıklarını hatırlattı.
     Koçyiğit, transfer çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER