Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Çaykur Rizespor Slovakya Süper Lig takımlarından Trencinde forma giyen Arjantinli David Alberto Depetris ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı


RİZE (A.A) - Çaykur Rizespor Slovakya Süper Lig ekiplerinden Trencinde forma giyen Arjantinli golcü David Alberto Depetris ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.
     Kulüp Basın Sözcüsü Aykut Ferah, yaptığı yazılı açıklamada, Jallow ve Uchenin sakatlığının ardından sözleşmelerinin dondurulduğunu, teknik direktör Mustafa Denizlinin isteği doğrultusunda transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.
     Transfer çalışmalarını titiz bir şekilde yürüttüklerini kaydeden Ferah, şunları belirtti:
     Hocamızın isteği doğrultusunda Slovakyanın Trencin takımında görev yapan 25 yaşındaki Arjantinli David Alberto Depetrisin transferinde karar kıldık. Kulübü ve kendisi ile yapılan görüşmelerin ardından anlaşma sağladık. İstanbula gelen Depetris sağlık kontrolünün ardından 3.5 yıllık sözleşmeyi imzaladı. En kısa sürede takımla birlikte çalışmalara başlayacak.
     Depetrisin önemli bir oyuncu olduğunu belirten Ferah, transfer çalışmalarının devam ettiğini vurguladı.
     Arjantinli David Depetris bu sezon Trencin forması ile Slovak liginde 19 maçta 16 gol atma başarısı gösterdi. Depetris 2008 yılından itibaren forma giydiği Slovak liginde ise iki kez gol kralı olma başarısı gösterdi.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER