Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Özköylü: -"Kalan 5 haftayı en iyi şekilde değerlendireceğiz"


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, ligin kalan 5 haftasını en iyi şekilde değerlendireceklerini söyledi.
     Mavi-siyahlılar hafta sonu sahasında Kartalspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Hacı Boydak Tesislerinde, teknik direktör Özköylü yönetiminde ısınma ve koşuyla başlayan antrenman, yarı alanda top çalışmasıyla sona erdi.
     Özköylü, idman öncesi yaptığı açıklamada, Torku Konyaspor karşısında alınan mağlubiyetin kendilerini şampiyonluk hedefinden saptırmadığını belirterek, şöyle devam etti:
     "Son Torku Konyaspor maçında alınan mağlubiyet bizi üzdü, canımızı acıttı. Mağlubiyet olabilir. Futbolda yenilgi vardır, bunu daha önce de yaşadık. Ama beni mağlubiyetten daha çok üzüntüye sevk eden sergilediğimiz futboldu. Yani maçı kazanacak fazla bir şey yapamadık. Bu durum gerçekten beni üzdü. Bu yenilgiyi biz ders olarak görüyoruz. Ligin daha bitmediğini farkına vardık. Artık önümüze bakacağız. İnşallah kalan 5 haftayı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Takımımın bu dönemde gerçek performansını göstereceğine inancım tam."
     Kayseri Erciyesspor, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER