Futbol: PTT 1.Lig

Futbol: PTT 1.Lig -Manisaspor Teknik Direktörü Erginer: Göztepe maçından 3 puan alıp yolumuza devam etmek istiyoruz


MANİSA (A.A) - PTT 1. Ligde zirve mücadelesini sürdüren Manisasporun teknik direktörü Reha Erginer, Göztepe ile yapacakları maçtan 3 puanla ayrılıp, yollarına devam etmek istediklerini söyledi.
     Erginer, Manisaspor Tarık Almış Spor Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, ligde 8 haftanın kaldığını ve bu süreçte zor maçlar oynayacaklarını belirtti.
     Sıralamada az da olsa avantajlarının bulunduğunu dile getiren Erginer, şunları kaydetti:
     Bundan sonra mevcut tablonun oynanan maçlardan sonra birçok kez değişeceğini söyleyebilirim. Önümüzdeki süreçte puan kayıplarını minimum seviyede tutup, hedeflediğimiz yolda devam etmek istiyoruz. Bu anlamda baktığımızda, Göztepe maçı da zor bir 90 dakika olacak. Maçtan önce yaptığınız çalışmalar ve hesaplar, zaman zaman sahaya yansımayabiliyor. Çünkü maçlar sahada kazanılıyor. Göztepe maçından 3 puan alıp yolumuza devam etmek istiyoruz.
     Manisasporlu futbolcu Cem Sultan ise kalan her maçı final olarak gördüklerine değinerek, Göztepe maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz dedi.
     Benjamin Fuchs ise zirve mücadelesinde maçların çok zor geçtiğini, TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasında kaybettikleri puanı bu hafta Göztepe karşısında telafi etmek istediklerini söyledi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Ali Korkmaz / Serdar Yılmaz / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER