Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Kırklarelispor Kulüp Başkanı Can: -Devre arasında yapacağımız transferlerle gücümüze güç katmak istiyoruz


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklarelispor Kulüp Başkanı Volkan Can, devre arasında yapacakları transferlerle takıma güçlendirmek istediklerini söyledi.
     Can, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısını başarılı şekilde bitirmek için mücadele ettiklerini belirterek, ikinci yarıda daha iddialı mücadele edeceklerini anlattı.
     Güçlü bir ekip için transfer çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Can, Devre arasında yapacağımız transferlerle gücümüze güç katmak istiyoruz. Takımımızın kemik kadrosunu bozmadan transferler yapacağız diye konuştu.
     Malatyaspor ile berabere kalarak 2 puan kaybettiklerini ifade eden Can, Sahanın zemini çok kötüydü. Her iki takım da zemine takıldı. Önümüzde Balıkesirspor karşılaması var. Deplasmanda oynayacağımız Balıkesirspor karşılamasından galip ayrılmak istiyoruz şeklinde konuştu.
     Can, Atatürk Stadındaki tadilat çalışmaları nedeniyle maçları Lüleburgaz veya Edirnede oynayacaklarını sözlerine ekledi.
     Kırklarelispor, Beyaz Grupta 22 puanla 7. sırada bulunuyor.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER