Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Tarsus İdmanyurdu Kulüsü Başkanı Akdağcık: Kamp programı boyunca en az 4 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz


MERSİN (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Tarsus İdmanyurdunun kulüp başkanı İsmail Akdağcık, kamp programı boyunca en az 4 hazırlık maçı yapmayı planladıklarını söyledi.
     Akdağcık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın ikinci yarı hazırlıkları için Antalyanın Manavgat ilçesinde kampa girdiğini ifade etti.
     İkinci yarı hazırlıklarının 12 Ocak 2013e kadar sürdüreceğini belirten Akdağcık, şunları kaydetti:
     Hazırlık maçı yapacağımız takımlar henüz netleşmedi. Bu maçlarda takımın eksikliklerini görme imkanımız olacak. Ligin ikinci yarısına iyi başlayabilmek adına iyi bir hazırlık dönemi geçirmeyi planlıyoruz. İkinci yarı bizleri çok çetin bir lig bekliyor. Para sıkıntımızı halledip, takımın ihtiyacı olan mevkilere takviyeler yaptığımız zaman, ikinci yarıya daha umutlu, daha huzurlu gireceğiz.
     Transferle ilgili bilgiler verev Akdağcık, İnşallah para sıkıntısını giderip istediğimiz transferleri yaparız. Yapamadığımız takdirde bizleri sıkıntılı bir ikinci yarı bekliyor. Bunun da bilincindeyiz. Onun için altyapıdan 5 futbolcuyu da kampa dahil ettik. İsmail Özgür Göktaşla da yollarımızı ayırdık dedi.
    
     Muhabir: Ahmet Can Erdoğan / Mustafa Çiftçi / Ali Güreli
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER