Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Tarsus İdmanyurdu Teknik Direktörü Dinçbudak: Tek sıkıntımız transfer yapamamak


MERSİN (A.A) - Spor Toto 2. Lig takımlarından Tarsus İdmanyurdu Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak, tek sıkıntılarının transfer yapamamak olduğunu bildirdi.
     Dinçbudak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk devre takım olarak büyük sıkıntılar yaşadıklarını, buna rağmen 19 puan toplamayı başardıklarını söyledi.
     Kulübün ekonomik sıkıntılarla mücadele ettiğini anlatan Dinçbudak, şöyle devam etti:
     Sıkıntılarla dolu ilk yarı geçirdik. Ekonomik sıkıntılar nedeniyle istediğimiz transferleri yapamıyoruz. Transfer yapılmadığı takdirde ne yapabiliriz bunun hesaplarını ve programını yapıyoruz. Rakiplerimizin transfer yaptığı, kadrolarını güçlendirdiği ortamda bizler de imkanlar doğrultusunda, Tarsus İdmanyurdu kulübünün menfaatleri doğrultusunda en iyisini, en yakışanını yapmak için çaba harcıyoruz. Şu an için bizim tek sıkıntımız transfer yapamamak. Bizi zor bir ikinci yarı bekliyor. Bunu bilerek, var gücümüzle çalışıyoruz.
     Dinçbudak, ikinci devre hazırlıklarını Antalyanın Manavgat ilçesinde sürdürdüklerini hatırlatarak, çalışmalar sırasında oyuncularının istekli ve hırslı olduğunu, ilk hazırlık maçlarını 6 Ocakta Batman Petrolspor ile yapacaklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Ahmet Can Erdoğan / Kerem Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER