Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Çankırıspor Kulüp Başkanı Karaali: -"Hatayspor maçında yaşanan olumsuz ortam, yaratılmaya çalışılan kaos, genç ve tecrübesiz kadromuzu olumsuz etkilemiştir"


ÇANKIRI (A.A) - Çankırıspor Kulüp Başkanı Sevda Karaali, hafta sonu sahalarında oynanan Hatayspor maçında tribünde yaşanan olaylara ilişkin, "Hatayspor maçında yaşanan olumsuz ortam, yaratılmaya çalışılan kaos, genç ve tecrübesiz kadromuzu olumsuz etkilemiştir" dedi.
     Karaali, yaptığı yazılı açıklamada, karşılaşma sırasında Hataysporun kazandığı penaltıyı kimin atacağına dair kulüp başkanının şeref tribününden bağırarak yaptığı müdahalenin, taraftarlar ve Hataysporun kulübesinde gerginlik yarattığını vurguladı.
     Gerginliğin akabinde başlayan olayların üzücü sonuçlar doğurmadan engellendiğini belirten Karaali, şunları kaydetti:
     "Her fırsatta ligi risksiz bir sırada tamamlamak olarak dillendirdiğimiz ancak sporcularımızın ve teknik kadromuzun üstün gayretleriyle hedefi büyüttükleri bir sezon geçirdik. Hatayspor maçında yaşanan olumsuz ortam, yaratılmaya çalışılan kaos, genç ve tecrübesiz kadromuzu olumsuz etkilemiştir. Bu noktada Pazar günü yaşananlar göz önüne alındığında sınıfta kaldığımız gerçeği gün gibi ortadadır. Kendi adımıza bu olaylardan gereken dersleri çıkardık. Umarız aklı selim olan herkes, kendi payına düşen gerçekle yüzleşir."
    
     Muhabir: Ferhat Barulay/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER