Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Tokatspor Futbol Şube Sorumlusu Gürses: -Gaziosmanpaşa maçını kazanarak galibiyet serisi yakalamak istiyoruz


TOKAT (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatsporun futbol şube sorumlusu Ahmet Gürses, Gaziosmanpaşa maçını kazanarak galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi.
     Gürses, AA muhabirine yaptığı açıklamada, salı günü kendi sahalarında Mersi İdmanyurduna 1-0 yenilerek Ziraat Türkiye Kupasına veda ettiklerini hatırlattı.
     Kupadan elendikleri için üzgün olduklarını ifade eden Gürses, Çok iyi bir oyun ortaya koyduğumuz maçı maalesef 1-0 kaybettik. Maçta bir de penaltı kaçırdık. Gönlümüz isterdi ki kupada turu atlayalım, olmadı. Maça gelerek takımını yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Mersin İdmanyurduna kupada başarılar diliyorum diye konuştu.
     Ligde hafta sonu deplasmanda Gaziosmanpaşa ile karşılaşacaklarını belirten Gürses, şöyle konuştu:
     Gaziosmanpaşa maçını kazanarak galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Takımımız bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Bu maçı kazanmak istiyoruz. 3 puan alıp Tokata döneceğiz inşallah. Zor maç olacak. İstanbuldaki taraftarlarımızı maça bekliyoruz.
    
     Muhabir: Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER