Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Tokatspor Basın Sözcüsü Cenikli: Tokatspor, aldığı sonuçlarla grupta ilk 3 takım arasına girme şansını yakaladı


TOKAT (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatsporun basın sözcüsü Abdullah Cenikli, Tokatspor, aldığı sonuçlarla grupta ilk 3 takım arasına girme şansını yakaladı dedi.
     Cenikli, yaptığı yazılı açıklamada, Tokatsporlu futbolcuların ve teknik heyetin birlik ve beraberliğinin, maddi ve manevi fedakarlığının takdire şayan olduğunu ifade etti.
     Tokatsporun aldığı sonuçlarla grupta ilk 3 takım arasına girme şansını yakaladığını belirten Cenikli, ligin ilk devresinde kalan maçlardaki fikstür avantajını da hesaba katınca Tokatsporun ilk 2 içerisinde yer alabileceğini düşündüklerini kaydetti.
     İskenderun Demir Çelikspor ile hafta sonu önemli bir maça çıkacaklarını ifade eden Cenikli, bu maça taraftarların ilgi göstermesini beklediklerini, hava şartları ne olursa olsun kalabalık bir seyirci topluluğunu Gaziosmanpaşa Stadı tribünlerinde görmek istediklerini belirtti.
     Abdullah Cenikli, şunları kaydetti:
     Tokatspor Yönetim Kurulu, çeşitli projeler üzerine görüşmeler yapıyor. Sonuç aldığımız takdirde projelerimizi kamuoyuna açıklayacağız. İyi niyetle gayretli bir çalışma içindeyiz. Tokatsporu seven herkesten bu çalışmalara katkı sunmasını, sahip çıkmasını, taşın altına herkesin elini koymasını istiyoruz.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER