Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Tarsus İdmanyurdu Başkanı Akdağcık: Her maç bizim için final özelliğinde


MERSİN (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu, grubun güçlü takımlarından Pendikspor karşısında galip gelmek istiyor.
     Kulüp Başkanı İsmail Akdağcık, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda Nazilli Belediyesporu 1-0 yenerek büyük moral bulduklarını söyledi. Bu hafta sahalarında Pendiksporu ağırlıyacaklarını, bu maçın hazırlıklarının sürdüğünü söyleyen Akdağcık, her maçın kendileri için final özelliği taşıdığını belirtti.
     Kaybetmeye tahammüllerinin olmadığını ve sadece kazanmayı istediklerine vurgulayan Akdağcık, Pendikspor grupta çok sert futbol oynayan bir takım. Gününde oldukları zaman herkesi yenebilecek kapasitedeler. Bizim kazanmak için mutlaka çok iyi bir futbol ortaya koymamız gerekiyor. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi grupta artık evimizde kaybetmeye tahammülümüz yok. Pendikspor maçını kazanmak istiyoruz dedi.
     Taraftarın da desteğiyle galibiyete ulaşacaklarını dile getiren Akdağcık, bu maçın gruptaki sıralama açısından da önemli olduğunu bildirdi.
     Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak ise, sezon başından bu yana alınan kötü sonuçların takım üzerinde olumsuz etki yarattığını, ancak geçen hafta Nazilli deplasmanında rakipleri karşısında iyi futbolun galibiyeti getirdiğini belirterek, hafta sonu Pendikspor karşısına kazanmak için çıkacaklarını kaydetti.
     Takımda cezalı oyuncu bulunmadığını ifade eden Dinçbudak, sakatlıkları süren İzzet ve Fuatın Pazar günü oynanacak Pendikspor maçına yetişeceğini umut ettiklerini, uzun zamandan bu yana sakat olan Cihanın ise tedavisinin devam ettiğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Kerem Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER