Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Altay Teknik Direktörü Turgut Uçar: Yeni bir başlangıç için İskenderun deplasmanından galibiyetle dönmek istiyoruz


İZMİR (A.A) - Altay Teknik Direktörü Turgut Uçar, Pazar günü deplasmanda oynayacakları İskenderun Demir Çelikspor karşısında elde edecekleri galibiyetle yeni bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.
     Turgut Uçar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde son haftalarda çok puan kaybettiklerini ve İskenderun Demir Çelikspor maçıyla birlikte bunların telafisine başlamak istediklerini ifade etti.
     Bu nedenle karşılaşmanın kendileri için çok önemli olduğunu dile getiren Uçar, şunları kaydetti:
     İskenderuna kazanmak için gideceğiz. Ligde 9 maçtır kazanamıyoruz ama hafta içindeki Türkiye Kupasında Bursaspor karşısında takım iyi mesajlar verdi. İyi mücadele ettik, kazanabilirdik de. Yeni bir başlangıç için İskenderun deplasmanından galibiyetle dönmek istiyoruz.
     Altayda hafta içinde Bursaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında kırmızı kart gören Erdal Güneş, maçta forma giyemeyecek.
     Ligde 16ncı haftaya 16 puanla 12inci sırada giren Altayın, son 9 maçında galibiyeti bulunmuyor. Siyah-beyazlı ekip 5inci haftada deplasmanda Bayrampaşasporu 2-0 yendikten sonra oynadığı 9 müsabakada 6 beraberlik, 3 de yenilgi aldı.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER