Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Körfez Futbol Kulübü, 2 futbolcuyla anlaştı


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Körfez Futbol Kulübü, transfer çalışmaları kapsamında 2 futbolcuyla anlaştı.
     Futbol Şube Sorumlusu Cihan Örgüç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Denizlispordan Mehmet Arı ve Sarıyerden Tevfik Işıkla anlaşma sağladıklarını belirterek, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
     Maddi olarak kulübü borçlandırmadan transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Örgüç, kaliteli futbolcuyu makul bir fiyata transfer etmek istediklerini kaydetti.
     Örgüç, transfer edilen futbolcuların takımın dengesini bozmayacak yapıda olmasına dikkat ettiklerini dile getirerek, takımın eksiklikleri doğrultusunda transferlerin devam edeceğini bildirdi.
     Yapılacak transferle ligin ikinci devresinde daha iyi mücadele eden bir Körfez ekibi izletmek istediklerini kaydeden Örgüç, Play-offa kalmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Gelen futbolcuların da takıma çabuk uyum sağlayacak yapıda olmasına dikkat ediyoruz. Kulübün bütçesine de dikkat ediyoruz diye konuştu.
     Örgüç, transfer edecekleri futbolcuları uzun süredir izlediklerini belirterek, bu izlemeler sonucunda karar verilen oyuncuları takıma kazandırdıklarını bildirdi.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER