Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Balıkesirspor, Sanica Boru Elazığspordan ayrılan kaleci Ahmet Şahin ile anlaştı


BALIKESİR (A.A) - Balıkesirsporun, Sanica Boru Elazığspordan yollarını ayıran kaleci Ahmet Şahin ile anlaştığı bildirildi.
     Kulüp Başkanı Tuna Aktürk AA muhabirine yaptığı açıklamada, eksikliğin yaşandığı mevkilere oyuncu almak için çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini söyledi.
     Görüşmelerin ardından, Sanica Boru Elazığspordan kaleci Ahmet Şahin ile anlaşma sağladıklarını ifade eden Aktürk, sezon sezonuna kadar sözleşme imzalandıkları 35 yaşındaki tecrübeli kalecinin takıma güç katacağını, Antalya kampına katılarak takımla çalışmalara başlayacağını belirtti. Aktürk, teknik direktör İsmail Ertekinin raporu doğrultusunda takımdan gönderilen Coşkun Yılmazın yerine ise Çaykur Rizespor oyuncusu forvet İlyas Çakmakı düşündüklerini bildirdi.
     Tuna Aktürk, kulübüyle anlaşma sağladıkları İlyas Çakmakın bugün Balıkesire geleceğini belirterek, Daha önce prensipte anlaştığımız oyuncuyla son bir görüşme yapacağız. Kiralık olarak kadromuza katmayı düşündüğümüz İlyas Çakmak ile aramızda pürüz çıkacağını sanmıyorum. Bu futbolcuyla anlaşarak transferi noktalamak istiyoruz dedi.
     Bu arada, Balıkesirsporda iki sezondur 3. kaleci olarak görev yapan Kemal Aktaş ile sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiği bildirildi.
    
     Muhabir: Ramazan Demir / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER